Lammetjes bij schaapskudde Hof van Twente op „De Borkeld”

Lammetjes bij schaapskudde Hof van Twente op „De Borkeld”

De eerste lammetjes bij de diverse schaapskuddes zijn al geboren. Ook bij schaapskudde Hof van Twente zijn de aanstaande moeders bijna zover.  Helaas is het door allerlei nieuwe wetgeving rondom zoönose bijna onmogelijk om de stal in Stokkum te bezoeken.  Bezoekers mogen helaas niet in contact komen met de schapen. Maar onder begeleiding en op afspraak is daar best een mouw aan te passen.

De schaapskudde biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om een lammetje te adopteren. Het eerste lammetje is al geadopteerd! Op sociale media en onze site maken we de volgende geboortes natuurlijk bekend. Op de site ( www.schaapskuddehofvantwente.nl ) kunt u de adoptie eenvoudig regelen, maar (indien beschikbaar) kan telefonisch of per mail ook geadopteerd worden. De adoptiekosten zijn € 30,00 en is geldig voor heel 2023. Het geld komt het welzijn van de schapen ten goede. Uiteraard krijgt u het certificaat een foto van het betreffende lammetje thuisgestuurd. Ook organiseren we nog een terugkomdag speciaal voor alle adoptieouders! Er zijn naar verwachting zo’n 50 à 60 lammetjes voor adoptie beschikbaar. Dus mocht je ons in Stokkum willen bezoeken bijvoorbeeld om een adoptie lammetje uit te zoeken: graag even een belletje.

Naast de adoptie van een lammetje biedt de schaapskudde ook andere mogelijkheden van financiële ondersteuning. Zo starten we het project: neem een schaap te grazen, brengen we het doorlopend donateurschap weer onder de aandacht en is er voor bedrijven een mogelijkheid voor sponsoring. Verder doen wij mee in het project Herdersbed: eerlijk onder de wol. Meer informatie hierover volgt binnenkort in het nieuws, op onze site en sociale media.

Geplaatst op 06-03-2023 1356

Blog archief

Blog groep

Prev