Adopteer een lammetje 

Adopteer een lammetje, en help de schaapskudde

De schaapskudde biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om een lammetje te adopteren. Het eerste lammetje is al geadopteerd! Op sociale media en onze site maken we de volgende geboortes natuurlijk bekend.

Op de site kunt u de adoptie eenvoudig regelen. Zoek op de adoptie pagina het lammetje welke u wilt adopteren. Daar staat een 5-cijferig nummer bij. Als u daarop drukt komt u op de contactpagina. Kies als onderwerp: adopteer een lammetje. Vul uw e-mail adres in en in het bericht uw contactgegevens incl telefoonnummer en de naam van het lammetje. 2 of meer mag natuurlijk ook. Het bericht wordt bij ons verwerkt op datum en tijd van binnenkomen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.  

Indien beschikbaar kan telefonisch of per mail ook geadopteerd worden. U krijgt dan een lammetje toegewezen op volgorde van aanmelding. De adoptiekosten zijn € 30,00 en is geldig voor heel 2023. Het geld komt het welzijn van de schapen ten goede. Uiteraard krijgt u het certificaat een foto van het betreffende lammetje thuisgestuurd.

Ook organiseren we nog een terugkomdag speciaal voor alle adoptieouders! Er zijn naar verwachting zo’n 50 à 60 lammetjes voor adoptie beschikbaar. Dus mocht je ons in Stokkum willen bezoeken bijvoorbeeld om een adoptie lammetje uit te zoeken: graag even een belletje.